Publiserte artikler

Serieavslutning

Kolls kvinner har vunnet grunnserien en runde før slutt. Foto: Kolls facebook

Denne helgen avsluttes seriespillet i de to øverste divisjonene. Det som da gjenstår av sesongen, er sluttspill i Mizunoligaen og kvalifiseringsspill for lag fra 1. divisjon og Mizunoligaen.

I Mizunoligaen går de to lagene som er best plassert direkte til semifinaler i sluttspillet. Med inn finalene tar de en seier i serien best av fem kamper. Lagene som havner på plassene 3 til 6, spiller en kvartfinaleserie alle mot alle. De to lagene som blir best her, går til semifinale der det beste laget møter grunnserietoeren og det nest beste møter vinneren av grunnserien.

Laget som kommer sist på serietabellen, rykker ned og bytter plass med det beste laget 1. divisjon som ikke er et andrelag for lag i Mizunoligaen. Laget som ender nest sist, spiller kvalifisering mot de to nest beste lagene i 1. divisjon om en plass i neste sesongs Mizunoliga.

Alle resultatene, og dermed hvilke lag som vinner, rykker ned og rykker opp, kan du følge på NVBFs oversikt her. Kampene i Mizunoligaen streames som vanlig hos Amedia.

Legg igjen en kommentar