Publiserte artikler

Fasteland til kvartfinalene

Rune, nr. 2 fra venstre, når høyt i blokk. Foto: CEV

I går ble de tre siste lagene som kvalifiserte seg til kvartfinalene i mennenes Champions League klare. Et av dem var Rune Fastelands lag Knack Roeselare. De slo Vojvodina NS Seme Novi Sad fra Serbia 3-0 og ble med det en av de tre beste puljetoerne som sammen med de fem puljevinnerne får spille kvartfinaler. Rune spilte hele kampen og bidro med poeng både i angrep, blokk og serve.

De to andre lagene som ble klare i går, var Itas Trentino fra Italia og Kuzbass Kemerovo fra Russland. Trentino levde farlig i sin kamp da de lå under 0-2 i Tsjekkia mot Jihostroj Ceske Budejovice. De greide imidlertid å snu kampen og sikre seg nok poeng til å gå videre. Med tap hadde Jonas Kvalen og Greenyard Maaseik tatt den siste plassen. De slo puljevinner Jastzebski Wegiel fra Polen 3-2 i en kamp der Jonas som kantspiller ble lagets toppscorer.

Dagens snakkis er ellers at det dominerende laget i Europa de siste årene, russiske Zenit Kazan, ikke har gått videre fra puljespillet. Det har ikke skjedd siden de debuterte med seier i sesongen 2007-2008.

Alle resultatene fra Champions League ser du her, reportasje hos CEV her.

Legg igjen en kommentar