Publiserte artikler

Montreux Volley Masters opphører

Nettstedet World of Volley melder at den tradisjonsrike turneringen for kvinnelandslag i den sveitsiske byen Montreux, Montreux Volley Masters, som har vært avviklet siden 1984, ikke lenger har plass i den internasjonale kalenderen. Den trettifjerde utgaven i 2019, der Polen tok sin første seier, blir dermed den siste.

Turneringen i 2020 skulle vært holdt 11.-16. mai, men på grunn av VNL-start bare noen dager senere, vil ingen asiatiske eller amerikanske lag ta turen fram og tilbake til Europa. Arrangørene finner også at kalenderen for 2021 og kommende år blir like vanskelig, så med dyp beklagelse melder de at fjorårets utgave ble den siste.

Les melding fra Montreux Volley Masters om årets utgave her, World of VolleysVs melding er her.

Legg igjen en kommentar