Publiserte artikler

Kvinnenes kvartfinalister klare

Alexandra Lasic (11), Sverige, er klar for kvartfinale med Stuttgart. Foto: CEV

Puljespillet i kvinnenes Champions League ble avsluttet i går, og dermed ble de resterende fem lagene som får spille kvartfinaler funnet. Resultatene ga tre tyrkiske og tre italienske lag videre, sammen med et tysk og et russisk lag.

Før kampene i går var det klart at Eczacibasi VitrA Istanbul, VakifBank Istanbul og A. Carraro Imoco Conegliano var videre fra puljespillet. Fem lag skulle supplere disse. Igor Gorgonzola Novara og Dynamo Moskva vant kampene sine og ble med det puljevinnere og sikret videre avansement. Dermed var det spørsmålet om hvem som ville bli de tre beste toerne. Det ble Savino Del Bene Scandicci, Fenerbahce Istanbul og Allianz MTV Stuttgart.

Trekningen av kvartfinalene for både mennene, som avslutter puljespillet i dag, og kvinnene, er i morgen.

Les om gårsdagens kamper hos CEV her. Alle resultatene er her.

Legg igjen en kommentar