Publiserte artikler

Kvartfinalistene skal finnes

Svenske Isabelle Haak og VakifBank er klare for kvartfinaler. Foto: CEV

Denne uken spilles sjette og siste runde i puljespillet i Champions League både for menn og kvinner. Hos mennene er allerede fem av lagene klare, nemlig de fem som leder puljene. Fire av lagene, de polske Jastrzebski Wegiel og Zaksa Kedzierzyn-Kozle, og de italienske Cucine Lube Civitanova og Sir Sicoma Perugia, har alt vunnet puljene sine, mens Fakel Novy Urengoy fra Russland leder sin pulje og vil enten vinne den eller bli en av de tre beste toerne.

Det blir dermed en hard kamp blant puljetoerne om å komme blant de tre beste. To lag med norsk innslag har muligheten, nemlig de belgiske lagene Knack Roeselare med Rune Fasteland og VC Greenyard Maaseik med Jonas Kvalen. Begge lagene har muligheten, men Roeselare ligger best an med 8 poeng mot Maaseiks 7. Roeselare spiller i morgen kl. 20:30 hjemme mot Vojvodina NS Seme Novi Sad, mens Maaseik spiller samtidig mot Wegiel, også den kampen hjemme. Alle kampene i denne runden spilles i morgen, se kampoppsettet her. Og kampene kan du se på EuroVolleyTV, se her.

Hos kvinnene er kampdag for sjette og avgjørende runde i dag. Her er tre lag klare før dagens kamper. Det er to tyrkiske lag, Eczacibasi VitrA Istanbul og VakifBank Istanbul, samt A. Carraro Imoco Conegliano fra Italia. Av disse er det bare Imoco som er sikre puljevinnere. Det er altså puljevinnerne samt de tre beste toerne som går til kvartfinale. Les mer hos CEV her. Alle resultatene finner du her, og kampene ser du her, dagens første starter i Istanbul kl. 15:00.

Kvartfinalene trekkes torsdag og spilles første og andre uke i mars.

Denne uken spilles ellers første kamp i kvartfinalene i CEV-cupen og Challenge Cup for kvinner. Se resultatene i CEV-cupen her, i Challenge Cup her.

Legg igjen en kommentar