Publiserte artikler

Fasteland i Champions League

Jonas Kvalen og Maaseik fikk tøff motstand mot Sokolov og Kazan for to uker siden. Foto: CEV

Det er klart for tre nye dager med europacupkamper. Denne uken er det mennene som skal i aksjon, og i dag spiller en nordmann kamp i Champions League. Det er Rune Fasteland og laget hans Knack Roeselare som møter tyske VfB Friedrichshafen på hjemmebane kl. 20:30. En annen norsk i Belgia, Jonas Kvalen, spiller hjemme for Greenyard Maaseik mot Halkbank Ankara i morgen. Alle kampene i Champions League kan du se på EuroVolleyTV her. Resultatene kommer her.

I alt spilles ti kamper i Champions League denne uken. To av dem går i dag, fem i morgen og tre torsdag.

I CEV-cupen og Challenge Cup skal det denne uken avgjøres hvilke lag som går til kvartfinale i de to cupene når andre og avgjørende kamp i 1/8-finalen skal spilles. Resultatene i CEV-cupen ser du her, i Challenge Cup her.

Legg igjen en kommentar