Publiserte artikler

Belgisk grunnserie avsluttet

I Belgia har de nå spilt ferdig grunnserien for menn. Lagene til de to norske som spiller i Belgia, Rune Fastelands Knack Roeselare og Jonas Kvalens Greenyard Maaseik, ble henholdsvis nr. 2 og 3. Helt til topps gikk Lindemans Aalst, ett poeng foran Roeselare. De to hadde begge to tap i serien, men Roeselare ga også bort et poeng i en 3-2-kamp. Aalst endte da med 36 poeng og Roeselare med 35. Maaseik hadde 32.

De tre første lagene på tabellen hadde et stort forsprang på de fem andre i serien. Lagene på fjerde- og femteplass hadde kun 16 poeng. Grunnserien var bare en oppkjøring til det som skal avgjøre seriemesterskapet i Belgia. Alle de åtte lagene i den øverste serien, EuroMillions Volley League, får nå to ukers pause før de starter sluttspillet. Der møter først nr. 1, Aalst, nr. 8 i best av tre kamper. Roeselare møter nr. 7, Maaseik nr. 6, og nr. 4 møter nr. 5. Etter disse kvartfinalene følger så semifinaler og finaler.

Men før sluttspillet skal Rune og Roeselare spille cupfinale mot Aalst. Denne kampen går søndag 18. februar i Antwerpen.

Legg igjen en kommentar