Publiserte artikler

Ny europacupuke

Emilie Olimstad, i midten, går for kvartfinale. Foto: CEV

Det er klart for tre nye dager med europacupkamper. Det er kvinnenes uke, og det spilles i alle tre europacupene. I Champions League er de kommet til den femte og nest siste runden i puljespillet, så etter denne runden vil flere av lagene som går til kvartfinale være klare. Til kvartfinale går de fem puljevinnerne og de tre beste toerne. Det spilles to kamper i dag, den første kl. 17:00. Fem kamper spilles i morgen, de tre siste torsdag. Resultatene har du her. Kampene vises på EuroVolleyTV, sjekk her.

I CEV-cupen og Challenge Cup spilles de avgjørende kampene i 1/8-finalene. I Challenge Cup er det gode muligheter til å få en norsk representant i kvartfinalen. Emilie Olimstad og laget hennes, Ladies in Black Aachen, vant den første kampen hjemme mot sveitsiske Sm’Aesch Pfeffingen, og kan sikre kvartfinaleplass på bortebane i morgen.

Resultatene fra CEV-cupen ser du her, fra Challenge Cup her.

Legg igjen en kommentar