Publiserte artikler

U18-puljene klare

Europamesterskapet i volleyball for gutter født 2003 og senere har sitt sluttspill i Italia og Hellas fra 10. juli. Kvalifiseringen startet med en pulje i NEVZA i august. Denne vant Finland, og med det kvalifiserte de seg direkte til sluttspillet. Men Norge ble nr. 2, og får da en ny mulighet til å komme til finalen. Laget går til 2. runde i kvalifiseringen som et av tjue lag. Disse lagene er delt i fem puljer. Lagene i puljen spiller alle mot alle, og de fem puljevinnerne kvalifiserer seg til sluttspillet.

Det er nå klart at de norske guttene er havnet i pulje med Bulgaria, Romania og Ukraina. Kampene skal spilles i Bulgaria en gang i perioden 23. april – 5. mai, endelige datoer ikke satt ennå.

Mesterskapets hjemmeside kan du se her.

De norske jentene i U17 spilte også NEVZA-kvalifisering. Dessverre ble laget bare nr. 4 i turneringen, mens de tre beste, Finland, Island og Sverige går videre.

Legg igjen en kommentar