Publiserte artikler

Utsatt CL-kamp

Den solide blokken til Kazan var ikke nok til å vinne. Foto: CEV

På grunn av VM for klubblag, måtte to av lagene som deltar i Champions League flytte kampene som skulle gått første uken i desember. Lagene det gjaldt var de senere verdensmesterne Cucine Lube Civitanova og bronsevinnerne Zenit Kazan.

I går spilte Kazan den utsatte kampen mot Jastrzębski Węgiel fra Polen. Det ble en spennende kamp i Kazan der lagene byttet på å ta de fire første settene, og der Zenit så ut til å sikre seg to poeng da de ledet 14-9 i det avgjørende settet. Men Jastrzębski Węgiel ville det annerledes. Fantastisk forsvars- og overgangsspill nektet Zenit flere poeng, og med 16-14 i det siste settet, har polakkene satt seg på toppen av tabellen halvveis i puljespillet. Du kan lese mer om kampen her.

Civitanova skal spille sin utsatte kamp mot Trentino neste søndag.

Legg igjen en kommentar