Publiserte artikler

World Tour på Cookøyene

Rarotonga. Foto: fanpop.com

For første gang har FIVB lagt en World Tour-turnering til et land i Stillehavet som ikke er Australia. På den største av Cookøyene, Rarotonga, startet i natt norsk tid en en-stjernes turnering for menn. Det er ikke akkurat noen storstat som arrangerer turneringen. Cookøyene, som er en assosiert stat til kongeriket New Zealand, består av i alt 15 øyer som har til sammen ca. 20.000 innbyggere.

Likevel er de i stand til å arrangere en internasjonal turnering. Og til dette stedet som er omtrent så langt vekk fra Norge som vi kan komme, har et norsk lag reist for å delta. Det er laget med superveteran Jørre Kjemperud med makker Stian Opsahl, som har tatt en lang reise etter 13. plassen i Iran i forrige uke. De to er inne i hovedrunden og skal spille sin første kamp kl. 20:00 norsk tid. Motstandere er Schultz-Austin fra USA. Turneringens hovedside er her.

Legg igjen en kommentar