Publiserte artikler

To semifinalister klare

Slovenia til semifinale. Foto: CEV

Før de tre siste puljekampene i mennenes OL-kvalifisering spilles i dag, er det allerede klart hvilke to lag i pulje A som går til semifinalen. Allerede da Belgia slo Tsjekkia 3-2, var det klart at Tyskland ville bli den ene semifinalisten. Og da Slovenia vant 3-2 over Tyskland (uten en skadd Grozer) i gårsdagens tredje kamp, hadde også Slovenia sikret seg en plass. Tsjekkia og Belgia er altså slått ut, så kampen i dag mellom Slovenia og Tsjekkia betyr ikke noe for hvem som går til semifinale, men den vil være avgjørende for om Slovenia blir nr. 1 eller 2 i puljen. Puljevinneren møter nemlig nr. 2 i pulje B til semifinale i morgen.

Og i pulje B er det meste åpent. Det eneste som er klart, er at Nederland ikke kan gå til semifinale. Men både Bulgaria, Frankrike og Serbia har muligheten. Teoretisk er det enklest for Frankrike, de møter allerede utslåtte Nederland i dag, mens Bulgaria må ha to sett mot Serbia for å være klare. Med tre poeng til Serbia, er det de som er videre.

Dagens kamper går slik:
Kl. 14:30 Serbia – Bulgaria
Kl. 17:30 Tsjekkia – Slovenia
Kl. 20:45 Frankrike – Nederland

Resultatene får du her. Kampene ser du på EuroVolleyTV her.

Hos kvinnene, som spiller i Apeldoorn, endte kampene første dag slik:
Polen – Bulgaria 3-1
Nederland – Aserbajdsjan 3-0
Tyskland – Tyrkia 3-1

I dag er kampoppsettet slik:
Kl. 13:00 Kroatia – Tyrkia
Kl. 16:00 Belgia – Tyskland
Kl. 19:30 Bulgaria – Nederland

Resultater her.

Legg igjen en kommentar