Publiserte artikler

En veteran er tilbake

Jørre Kjemperud tilbake i World Tour. Foto: FIVB

Mens Norge har hyllet våre fantastiske sandvolleyballspillere Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum, er en av de som sterkt bidro i vår forrige storhetsperiode i sanden tilbake i den internasjonale manesjen. I en alder av 51 år deltar Jørre André Kjemperud i en en-stjernes World Tour-turnering på øya Queshm i Iran. Kjemperud har deltatt i tre OL, i 2000, 2004 og 2008, så han mangler ikke internasjonal rutine. I Iran spiller han med 20 år yngre Stian Opsahl.

Turneringen på Queshm har seksten lag i hovedrunden. I innledningen spilles modifisert puljespill før det blir singel eliminasjon. Turneringen startet tidlig i dag norsk tid, og Kjemperud-Opsahl har allerede rukket å spille en kamp. Denne endte dessverre med tap 0-2 (12-21, 14-21) for Ziad-Elmajid fra Qatar. Skal det norske laget ta seg videre til eliminasjonsspillet, må de slå Reza-M. Shobeiri fra Iran kl. 11:00 i dag.

Resultatene fra Iran finner du her. Les FIVBs artikkel om Jørre Kjemperud her.

Legg igjen en kommentar