Publiserte artikler

Kamper i alle europacupene

Egor Kliuka når høyt i angrep. Foto: CEV

De som vil ha med seg kamper i europacupene denne uken, har fått nok å velge blant. Det er nemlig full runde i alle de tre cupene, både for kvinner og menn. Aller først ut er en kamp i Champions League for menn. I Novy Urengoy i Russland møter hjemmelaget Fakel det slovenske laget ACH Volley Ljubljana kl. 15:00. Fakel er forøvrig et lag både Førde og Viking har møtt i europacupsammenheng, da ikke i Champions League, men i Challenge Cup. Russlands to faste landslagskanter Kliuka og Volkov garanterer for kvalitet på laget. Dessuten spiller USAs landslagslibero Shoji der, og i år har laget også fått Ungarns landslagsdiagonal Padar. Så Fakel vil nok være favoritt mot Slovenias mesterlag. Du kan se kampen på EuroVolleyTV her.

Men det blir nok av interessante kamper ellers. Rune Fasteland og hans belgiske lag Knack Roeselare er i Serbia, der de skal møte Vojvodina NS Seme Novi Sad kl. 18:00. Jonas Kvalen og Greenyard Maaseik spiller først torsdag. Borte møter de polske Jastrzebski Wegiel, en kamp som er europacupkamp nr. 100 for Maaseiks kaptein Jelte Maan, les her. Alle kampene i mennenes Champions League finner du her.

Det er tredje runde i puljespillet som avvikles denne uken. I kvinnenes Champions League går fem kamper i dag. Blant annet spiller både Novara og Scandicci borte, det samme gjør VakifBank Istanbul. Hele kampoppsettet ser du her.

I begge CEV-cupene avgjøres 1/16-finalene denne uken. Se kampoppsettet for mennene her, for kvinnene her.

Også i Challenge Cup er det de avgjørende kampene i 1/16-finalene som spilles. Resultatene for kvinnene kommer her, for mennene her.

Kommentarer (1)