Publiserte artikler

Mennene spiller europacup

Tap for Rune Fasteland (17) i Champions League i går. Foto: CEV

Det spilles mange europacupkamper i Europa denne uken. Det er mennene som er i sving i alle cupene. I Champions League er det klart for andre runde i puljespillet, og nå skal også de to lagene som nettopp har vært i Brasil og spilt klubb-VM i aksjon, Cucine Lube Civitanova og Zenit Kazan. Sistnevnte lag får Jonas Kvalen og hans belgiske lag Greenyard Maaseik bryne seg på hjemme i Maaseik i kveld kl. 20:30. Civitanova har sesongens første kamp i Champions League i morgen.

Det gikk ellers tre kamper i Champions League i går. Blant annet måtte Knack Roeselare med Rune Fasteland tåle tap 0-3 for de regjerende polske mesterne Zaksa Kedzierzyn-Kozle. Du finner alle kampene og resultatene her. Alle kampene i Champions League streames på EuroVolleyTV. Du ser dem mot betaling her.

I CEV-cupen for menn starter 1/16-finalene denne uken, med returkamper i serien best av to neste uke. Resultatene har du her.

Challenge Cup er også klare for 1/16-finalene. Vi merker oss at Danmarks ledende lag, Gentofte, skal i ilden mot ACS Volei Municipal Zalau fra Romania kl. 19:00. Også denne kampen vises på EuroVolleyTV, men også på den danske VolleyTV, sjekk her. Du kan lese dansk kampomtale her.

Legg igjen en kommentar