Publiserte artikler

EM-finalen i 2021 i Polen

Serbia er regjerende europamestere. Foto: CEV

Det europeiske forbundet CEV har kunngjort at Polen, sammen med de tidligere klare arrangørene Estland, Finland og Tsjekkia, skal arrangere EM-sluttspillet for menn i 2021. Samtidig er det klart at en av de fire innledningspuljene skal gå i Polen sammen med fire kamper i 1/8-finalene, to kvartfinaler, semifinalene, bronsefinalen og finalen. I hvilke byer kampene skal gå, blir klargjort senere.

EM i 2019 var for første gang delt mellom fire land, og det var også første gang tjuefire lag deltok i sluttspillet. Allerede nå er tolv av de tjuefire lagene som skal spille sluttspill i 2021 klare. I tillegg til de fire arrangørlandene Estland, Finland, Polen og Tsjekkia, er det de åtte beste lagene fra EM i 2019 som ikke er blant arrangørlandene. Det vil si Serbia, Slovenia, Frankrike, Russland, Italia, Ukraina, Tyskland og Belgia. De tolv siste skal finnes sommeren 2020. Hvordan dette skal gjøres, har ikke CEV kommet ut med ennå. Les meldingen fra CEV her.

Når det gjelder kvinnenes sluttspill, er ikke de fire landene som skal arrangere endelig klare, men Serbia skal ha de avsluttende kampene.

Legg igjen en kommentar