Publiserte artikler

«Norske» europacupseire

Jonas Kvalen (18) og Maaseik jubler for seier i Champions League. Foto: CEV

Tre lag med norske innslag har spilt og vunnet europacupkamper denne uken. Størst individuell suksess har Jonas Kvalen hatt. Han ble toppscorer med 26 poeng da laget hans, VC Greenyard Maaseik, på bortebane i går slo Halkbank Ankara 3-2 etter å ha ligget under 0-2 og dessuten hatt fire matchballer mot seg i tredje sett, som de vant 29-27. Kampstatistikk fra kampen har du her.

Maaseiks kamp var en kamp i Champions League. Det samme var kampen Knack Roeselare, også de belgiske, i går spilte mot VfB Friedrichshafen fra Tyskland, forøvrig laget Andreas Takvam spilte for de foregående tre sesongene. I Roeselare er Rune Fasteland en av lagets midtspillere. Han kom ikke på banen i går, men laget hadde likevel ikke problemer med å vinne 3-0 på bortebane. Kampstatistikk er her. Se også CEVs reportasje fra gårsdagens Champions League her.

Tirsdag spilte Emilie Olimstad og laget hennes, Ladies in Black Aachen, første kamp i 1/16-finalen i Challenge Cup. Kampen gikk i Sverige, og motstandere var de svenske mesterne Engelholm. Aachen vant greit 3-0, og Emilie hadde denne gangen bare et kort innhopp. Se statistikk her.

Legg igjen en kommentar