Publiserte artikler

Mennenes puljespill starter

Emilie Olimstad klar for Europacup. Foto: LiB Aachen facebook

Da er det klart for å starte mennenes puljespill i Champions League. Med unntak av nr. 1 og 2 sist sesong, Cucine Lube Civitanova og Zenit Kazan, som er opptatt med klubb-VM i Brasil, skal den første av de seks rundene avvikles denne uken.

Tjue lag er klare for puljespillet i fjerde runde etter at Benfica Lisboa og Vojvodina NS Seme Novi Sad tok de to ledige plassene etter å ha gått videre fra tredje runde. To kamper skal spilles i dag, fem i morgen og en torsdag. VM-lagenes kamper i denne runden skal spilles etter nyttår.

Dagens kamper spilles slik:
Kl. 18:00 Zaksa Kedzierzyn-Kozle (POL) – Vojvodina NS Seme Novi Sad (SRB)
Kl. 19:30 Berlin Recycling Volleys (GER) – ACH Volley Ljubljana (SLO)

Resultatene finner du her. Kampene strømmes på EuroVolleyTV her.

I dag går det også kamper 1/16-finalen i kvinnenes Challenge Cup, og vi merker oss at Emilie Olimstad og hennes klubb Ladies in Black Aachen er i Ängelholm i Sverige for å møte de regjerende svenske mesterne Engelholm kl. 19:00. Se resultater her. Også danske Holte spiller kamp i kveld, deres motstander er Kanti Schaffhausen fra Sveits.

Vi nevner også at Ellen Mari Burheim er andredommer i morgen i Kamnik i Slovenia, mens Geir Vestbø er i Minsk i Hviterussland som førstedommer i en kamp i kvinnenes CEV-cup. Også i denne cupen er det den første kampen i 1/16-finalene som spilles denne uken.

Legg igjen en kommentar