Publiserte artikler

Semifinaler NM

Førde vant to NM-gull i januar. Klarer de det igjen i 2020? Foto: FVBK facebook

I morgen starter de avgjørende kampene om å få dra til Ekeberghallen 11. januar og spille finalene i norgesmesterskapet i volleyball. Åtte lag, fire i hver klasse, skal da spille den første av de to kampene som bestemmer hvem som blir NM-finalister.

I likhet med de siste sesongene, spilles semifinalene i best av to kamper, i henhold til FIVB-reglene. Det betyr at kampresultat 3-0 eller 3-1 gir 3 poeng til det vinnende laget og 0 til det tapende, 3-2 gir 2 poeng til det seirende laget og 1 til det tapende. Står lagene likt i poeng sammenlagt etter to kamper, spilles umiddelbart et golden set til 15 poeng (settet må vinnes med to poeng).

Kampene i morgen legger altså grunnlaget for avgjørelsene, og disse faller neste helg, når lagene møtes på denne helgens bortelags baner. Kampene i morgen spilles slik:

Kvinner
Kl. 15:00 Randaberg – Tromsø i Randaberghallen
Kl. 16:00 Førde – Koll i Førdehuset
Menn
Kl. 12:00 OSI – Viking i Domus Athletica
Kl. 19:00 Koll – Førde i Kringsjåhallen

Det skal føres DataVolley fra alle kampene, se kvinner her og menn her. Kampene blir strømmet på Amedias plattformer.

Legg igjen en kommentar