Publiserte artikler

Til puljespill

I dag skal de to lagene som fyller opp puljene i mennenes Champions League finnes. Da spilles de to returkampene i tredje runde som avgjør hvem som får plass sammen med de atten som er forhåndskvalifiserte i kraft av landenes ranking. De to avgjørende kampene i dag spilles slik, med resultatet fra det første oppgjøret i parentes:

Kl. 15:00 Shakhtior Soligorsk (BLR) – Vojvodina NS Seme Novi Sad (SRB) (0-3)
Kl. 20:00 Mladost Zagreb (CRO) – Benfica Lisboa (POR) (0-3)

Resultatene ser du her. Begge kampene strømmes på EuroVolleyTV, sjekk her.

Mennenes puljespill starter neste uke, med unntak for de to lagene som skal spille VM for klubblag, og vinnerne av det første oppgjøret går inn i pulje E, med ZAKSA, Friedrichshafen og Roeselare, mens den andre vinneren går i pulje D, der Perugia, Warszawa og Tours befinner seg.

Hos kvinnene er de allerede i full gang med puljespillet. De er kommet til andre omgang, og dagens kamper kan du også se på EuroVolleyTV. Se resultater her.

Der kan du også se en del avgjørende kamper i andre runde av mennenes Challenge Cup. Kampoppsett og resultater har du her. En av kampene skal dømmes av Lars Rydland. Det er kampen mellom Pärnu fra Estland og Linköping fra Sverige, som går på EuroVolleyTV kl. 18:00.

Legg igjen en kommentar