Publiserte artikler

Norsk møte i belgisk cup

Knack Roeselare, med Rune Fasteland til høyre, kunne juble etter semifinaleseier. Foto: Greenyard Maaseik facebook

I går ble det spilt semifinaler i den belgiske cupen for menn. De to lagene som har norsk deltakelse, topplagene VC Greenyard Maaseik med Jonas Kvalen og Knack Roeselare med Rune Fasteland, hadde trukket hverandre i den ene semifinalen, mens Lindemans Aalst og BDO Haasrode Leuven møttes i den andre.

I den norske tvekampen var Runes lag Roeselare sterkest og vant 3-1 (25-22, 25-21, 19-25, 25-19 i Maaseik, først og fremst fordi de ga bort mange færre poeng på feil enn motstanderne, 16 mot 27. Jonas spilte hele kampen for Maaseik, han ser ut til å ha konkurrert ut danske Rasmus Breuning på den ene kantplassen. For Rune ble det imidlertid ikke spilletid i denne kampen.

I den andre semifinalekampen vant Leuven noe overraskende 3-2 på bortebane i Aalst. De fire semifinalistene ligger på de fire første plassene på serietabellen i Belgia. Aalst, Maaseik og Roeselare har alle 15 poeng etter 6 kamper, Leuven har 10.

Som i Norge spilles cupsemifinalene i Belgia i best av to kamper. Ved likhet etter to kamper, spilles et golden set. Returkampene spilles 30. november.

Legg igjen en kommentar