Publiserte artikler

Kvinnenes Challenge Cup

Denne uken spilles de siste kampene i andre runde i CEVs Challenge Cup for kvinner. Når de er spilt ferdig i dag, vil de fire lagene som skal fylle opp 1/16-finalene være funnet. I kraft av nasjonsranking er allerede 28 lag på plass, deriblant svenske Engelholm og danske Holte.

De første kampene i 1/16-finalene skal spilles om to uker, og en norsk spiller får oppleve europacupspill når tyske Ladies in Black Aachen med Emilie Olimstad skal møte nettopp Engelholm.

Men etter at THY Istanbul allerede har sikret seg den ene plassen i dag, skal de tre siste kampene i runden i dag finne de tre siste lagene. Kampoppsett og resultater har du her. Noen av kampene, blant annet med finske LP Vampula Huittinen kl. 17:30, kan du se på EuroVolleyTV her.

Mennenes Challenge Cup ligger en uke bak kvinnene, så først neste uke får vi vite om svenske Linköping har tatt seg til 1/16-finale.

Legg igjen en kommentar