Publiserte artikler

Puljespill i Champions League

I dag starter puljespillet i kvinnenes Champions League. Tjue av Europas beste lag er fordelt i fem puljer der lagene i puljene møter hverandre til hjemme- og bortekamper. Atten av de tjue lagene var på forhånd kvalifisert i kraft av de forskjellige landenes ranking. De to siste var funnet gjennom to runder eliminasjonsspill. De to lagene som kom seg videre på denne måten var Vasas Óbuda Budapest fra Ungarn og Khimik Yuzhny fra Ukraina. Det er første gang et lag fra Ukraina deltar i puljespillet i Champions League, og Yuzhni fikk heller ikke noen enkel vei dit. De vant golden set 15-13 etter borteseier 3-2 og hjemmetap 2-3 mot VK UP Olomouc fra Tsjekkia.

Når puljespillet i dag blåses i gang, spilles fem kamper. Fire spilles i morgen, mens den siste går torsdag. Kampstart for dagens første kamp er kl. 15:30 og er et tyrkisk derby mellom to klubber fra Istanbul i pulje A. Du finner hele kampoppsettet her. Alle kampene streames på EuroVolleyTV, sjekk her.

I mennenes Champions League er de fortsatt i gang med eliminasjonsspillet. De fire gjenværende lagene skal spille første kamp i den tredje runden i morgen og torsdag. Oppsettet ser du her.

Legg igjen en kommentar