Publiserte artikler

Bronse til TVN

Bronsevinnerne TVN. Foto: TVN facebook

Det ble ungjentene fra ToppVolley Norge som gjorde det best av de norske lagene som deltok i NEVZA Club Championship, NCC, i helgen. Etter et jevnt puljespill der de to norske lagene, TVN og Randaberg, samt danske Team Køge, vant og tapte hver sin kamp, var TVN puljevinnere, mens Randaberg kom sist i puljen.

I den andre puljen tapte Oslo Volley for både arrangørene Polonia SideOut London og Brøndby VK fra Danmark. Dermed ble det spill om femteplass mellom Randaberg og Oslo. Her var Randaberg sterkest og vant 3-1.

Som puljevinner møtte TVN nr. 2 i den andre puljen, Brøndby. Brøndby viste seg å være for gode og vant 3-0. Det betydde bronsefinale for TVN. Her møtte de laget de hadde i puljen, Team Køge, og etter en hard kamp der Køge ledet 2-1 i sett og 8-2 i det avgjørende, snudde TVN til seier og en godkjent bronsemedalje.

Også finalen ble jevn og spennende med Brøndby som vinnere over Polonia med 3-2.

Alle resultatene har du her. Turneringens facebookside er her.

Legg igjen en kommentar