Publiserte artikler

NEVZA Club Championship

NEVZA Club Championship (NCC) har vært en årviss turnering for klubblag i den nord-europeiske volleyballsonen. Normalt har den blitt avviklet med kvalifisering på høsten og finalespill om vinteren. Påmeldingen til turneringen denne sesongen har imidlertid vært så laber at for det første har mennenes turnering blitt avlyst, mens kvinnenes avvikles bare som en avsluttende turnering denne helgen.

Vertskap for turneringen er engelske Polonia Ladies Volleyball Club fra London, og kampene skal spilles i Egham, en by ca. 3 mil sør-vest for sentrale London. Seks lag skal delta i turneringen. Av disse er tre norske, to danske, samt de engelske vertene. De seks lagene er delt i to puljer. Disse spiller puljespill i dag og i morgen. Treerne spiller om femteplassen, mens nr. 1 i den ene puljen spiller semifinale i morgen mot nr. 2 i den andre. Bronsefinale og finale spilles søndag.

Puljene i NCC ser slik ut:
Pulje A
Brøndby, Oslo Volley, Polonia

Pulje B
ToppVolley Norge, Team Køge, Randaberg IL

Oslo spiller sin første kamp i dag kl. 17:30 mot Polonia, mens Randaberg spiller samtidig mot Team Køge. TVNs første kamp går mot Randaberg kl. 21:30. Polonias facebookside er her, der du vil finne stream fra kampene. Resultatene finner du her

Kommentarer (2)