Publiserte artikler

Billetter til OL-kvalifisering

Som kjent er det mulig å få med ett lag til fra Europa i hver klasse i OL neste år, i tillegg til de som allerede har kvalifisert seg. Disse to lagene skal finnes i to OL-kvalifiseringsturneringer, en for kvinner og en for menn. Kvinnenes turnering skal spilles i Apeldoorn i Nederland 7.-12. januar. Her har det vært mulig å få billetter til kampene en stund. Du kan få kjøpt dem her.

Mennenes turnering går i Berlin 5.-10. januar, og her ble billettene lagt ut i går ettermiddag. Du kan lese om turneringen og hvor du kan få billetter hos CEV her. Billetter får du kjøpt gjennom det tyske volleyballforbundet her.

De åtte lagene som skal spille i hver kvalifiseringsturnering er delt i to puljer der lagene i puljen møter hverandre til innbyrdes spill. De to beste i hver pulje går til semifinale, og semifinalevinnerne møtes til finale om den ene ledige plassen. Puljene ser slik ut:

Kvinner, i Apeldoorn
Pulje A: Aserbajdsjan, Bulgaria, Nederland, Polen
Pulje B: Belgia, Kroatia, Tyrkia, Tyskland

Menn, i Berlin
Pulje A: Belgia, Slovenia, Tsjekkia, Tyskland
Pulje B: Bulgaria, Frankrike, Nederland, Serbia

Legg igjen en kommentar