Publiserte artikler

Mexicos sand

Litt kultur er også mulig å få med fra Chetumal. Foto: Tripadvisor

Mens verden trolig er mest opptatt av Mexico fordi Bolivias avgåtte president Evo Morales har søkt asyl i landet, har sandvolleyballfolket fokus på byen Chetumal sør-øst i landet, på grensen til Belize. Der starter nemlig en fire-stjerners World Tour-turnering i dag. Turneringen er for både kvinner og menn, og vårt nye norske kvinnelag med Ingrid Lunde og Ane Guro Tveit Hjortland har tatt den lange turen.

De to skal forsøke å komme seg inn i hovedrunden med 32 lag, og for å gjøre det, trenger de bare å vinne en kvalifiseringskamp, siden de har fått walk over i første kvalifiseringsrunde. Den ene kampen skal spilles kl. 18:00, og motstanderne er Chiyo-Sakaguchi fra Japan. Resultatene får du her. Hovedrunden starter i morgen.

Når det gjelder laget med Vegard Løkken og Erlend Henriksveen, er de dessverre utslått i kvalifiseringen i Doha. De vant sin første kamp mot laget fra USA, Schultz-Austin, med 2-1 (15-21, 21-17, 18-16), men i den avgjørende kampen mot van Steenis-S. Vismans fra Nederland, ble det tap 0-2 (17-21, 18-21).

Legg igjen en kommentar