Publiserte artikler

Gir bort fotoskatt

Raymond Wardenær. Foto: RW

De som har fulgt med på volleyball en stund, både norsk og internasjonal, har blitt kjent med Raymond Wardenær, enten i form av hans langvarige arbeide i Norges Volleyballforbund, eller gjennom hans fantastiske fotografier fra volleyballbaner både utendørs og innendørs. Nå har Raymond blitt 80 år, og han ønsker at noen tar vare på de mange bildene han har tatt gjennom et langt liv. Sist torsdag leverte han derfor over 100.000 bilder til NVBF. NVBFs president Eirik Sørdahl lover at fotoskatten skal bli tatt godt vare på.

Aftenpostens Mette Bugge var til stede ved overrekkingen og har skrevet reportasje. Du kan lese denher. Der kan du også lese mer om hva Raymond har gjort gjennom mange år. Blant annet hadde han en side med bilder fra volleyballens tidlige tider. Dessverre har han nå avsluttet denne, men du kan se den her.

Legg igjen en kommentar