Publiserte artikler

Svensk dominans i NEVZA

Mennenes premiepall i Göteborg med de norske bronsevinnerne til høyre. Foto: Johanna Svensson

Det var hel-svensk i begge finalene da årets siste sandvolleyballturnering i NEVZA-regi gikk av stabelen innendørs i Göteborg Beach Center. Også i bronsefinalene var det svensk representasjon, men der greide danske Trans-Windeleff å vinne kvinnenes bronsemedalje. Og ungdommene Markus Mol og Nils Gunnar Ringøen viste at de trolig er Norges tredjelag hos mennene for tiden da de etter å ha gått ubeseiret fram til semifinalene, sikret tredjeplassen ved å slå Vincent-Hallabro 2-0 (21-14, 21-16).

Kvinneklassen ble vunnet av Grawender-Simonsson, mennenes klasse av Appelgren-Herrmann. Ellers var den norske innsatsen heller laber. I kvinneklassen ble Brock-Furset nr. 9, mens de fire andre norske lagene i mennenes klasse ble nr. 9 og 13. Du finner alle resultatene her. Les artikkel hos CEV her.

Legg igjen en kommentar