Publiserte artikler

Italiensk supercup

I Italia har de valgt en egen form for mennenes supercup. Vanligvis er det sist sesongs serie- og cupvinner som møtes til en kamp. Men i dag er fire lag samlet i Eurosole Forum i Civitanove Marche for å spille semifinaler i supercupen. Kl. 15:30 spiller Cucine Lube Civitanova mot Leo Shoes Modena, og kl. 18:00 er det kamp mellom Sir Safety Conad Perugia og Itas Trentino. Finalen spilles i morgen kl. 18:00.

Civitanova vant sluttspillet i Italia sist sesong med 3-2 i kamper mot Perugia. Trentino var nr. 2 i grunnserien, mens Modena ble nr. 4. Perugia var cupmestere. Disse fire lagene har dominert de senere årene og er favoritter til å ta de fire første plassene også kommende sesong i Italia. Kampene vises på RAI Sport om noen har tilgang til disse.

Legg igjen en kommentar