Publiserte artikler

World Tour i Kina

Ane Guro i angrep mot Japan. Foto: FIVB

Problem med et øye har satt oss ut av funksjon en stund, men vi satser på å være sterkt til bake etter hvert.

Som kjent er World Tour-sesongen 2019-2020 for lengst i gang, med viktige poeng for kvalifisering til OL på spill. I går startet en tre-stjerners turnering i Quinzhou i Kina, og der deltar det nykomponerte norske laget Ingrid Lunde-Ane Guro Tveit Hjortland. De to hadde nok poeng til å gå direkte inn i hovedrunden der det spilles modifisert puljespill. I skrivende stund har de allerede spilt en kamp, og den har dessverre endt med tap for Chiyo-Sagaguchi fra Japan med 0-2 (15-21, 15-21). Skal de norske gå videre til eliminasjonsspillet, må de vinne puljekampen i morgen. Den går så tidlig som kl. 5:10, og er mot M.M. Lin-J.J. Zeng fra Kina.

Alle resultatene har du her.

Legg igjen en kommentar