Publiserte artikler

NEVZA U19 i Finland

I morgen starter NEVZA-mesterskapet i klasse U19, det vil si spillere født 2001 og senere. Etter at mesterskapet i noen år har vært avviklet i Kettering i England, skal det i år gå i det finske forbundets treningssenter i Kuortane, ikke langt fra byen Vasa på vestkysten av Finland.

Det deltar sju lag i hver klasse i mesterskapet i år, og for første gang deltar Finland i klassen. Foruten arrangøren er Danmark, England, Færøyene, Island, Norge og Sverige med. Lagene er delt i to puljer, og i begge klassene er Norge kommet i en pulje med tre lag. Jentene møter Island og Sverige, mens guttene er i pulje med Færøyene og Sverige. Jentene innleder mot Island i morgen kl. 17:00 (norsk tid), guttene starter med kamp mot Færøyene samtidig. Mesterskapet avsluttes søndag.

I fjorårets mesterskap var Norge i begge finalene, men tapte disse for Sverige. Lagene som er tatt ut av de norske landslagstrenerne, finner du på NVBFs nettsider her.

Du finner tabeller og resultater for jentene her, for guttene her. Hovedsiden er her. NEVZAs facebookside er her. Kampene stømmes her (betaling, les her for instrukser).

Legg igjen en kommentar