Publiserte artikler

Mennenes Champions League starter

Denne uken vil det gå kamper i både kvinnenes og mennenes Champions League. Kvinnene har allerede avviklet andre runde, denne uken og neste blir det avgjort hvilke to lag som avanserer til puljespillet i fjerde runde, der 18 lag er forhåndsuttatt. Det går en kamp i kvinneklassen i dag, den andre går i morgen. Oppsettet er slik:
Tirsdag 22. oktober kl. 18:10 VK UP Olomouc (CZE) – Khimik Yuzhny (UKR)
Onsdag 23. oktober kl. 18:00 Vasas Óbuda Budapest (HUN) – Partizani Tirana (ALB)

Mennene innleder kampen om å komme inn blant de 20 lagene som skal spille puljespill i dag. Det starter med to kamper i første runde, en i dag og en i morgen, returkamper neste uke. Oppsettet er slik:
Tirsdag 22. oktober kl. 20:00 Mladost Zagreb (CRO) – IBB Polonia London (ENG)
Onsdag 23. oktober kl. 17:00 Mladost BRCKO (BIH) – Benfica Lisboa (POR)

Vi merker oss at England stiller et lag i Champions League for første gang. Men de som håper på at Giba skal gjøre en ny gjesteopptreden for London-laget, må nok vente forgjeves, han er ikke på listen over spillerne som er registrert til turneringen. Les hos CEV her.

Resultatene i Champions League kommer her, og du kan se strømming her.

Fredag 25. oktober vil det europeiske forbundet trekke fjerde runde i Champions League ved en tilstelning i Sofia. Trekningen blir etterfulgt av en galla, der noen personer vil bli hedret. Les mer her.

Legg igjen en kommentar