Publiserte artikler

Tysk supercup

SCC Palmberg Schwerin. Martin Frydnes nr. 2 fra høyre. Foto: Echard Mai

Tysk volleyball avviklet i går sin supercup i TUI Arena i Hannover. Og i år som i fjor fikk en nordmann oppleve at laget hans vant oppgjøret mellom sist sesongs serievinner og cupvinner. Det var det Martin Wathne Frydnes, som som assistenttrener for SCC Palmberg Schwerins kvinnelag, fikk oppleve at laget hans slo de regjerende seriemesterne Allianz MTV Stuttgart 3-1 (25-22, 31-33, 25-19, 25-18). Det var imidlertid ikke første gang Schwerin og Frydnes vant supercupen, de gikk til topps også i 2017 og 2018.

I fjor vant Andreas Takvam og Friedrichshafens mennenes supercup. Andreas Takvam spiller ikke lenger i Friedrichshafen, men som regjerende supercupmester spilte laget finale også i år i egenskap av cupmestere. Og som som så mange ganger før, var de regjerende seriemesterne Berlin Recycling Volleys motstandere. Denne gangen greide ikke Friedrichshafen å forsvare tittelen, Berlin ble for sterke og vant 3-0 (25-20, 25-18, 25-15) foran 4.535 tilskuere.

Legg igjen en kommentar