Publiserte artikler

NM-finalist utslått

Laget fra Torvastad som slo ut Randaberg. Foto: Torvastad facebook

Det gikk stort sett programmessig for seg da åttedelsfinalene i NM ble spilt sist uke. Men hos mennene forekom en liten sensasjon i det siste NMs finalister Randaberg i går tapte for det nyopprykkede 1. divisjonslaget Torvastad IL med 1-3. Se Haugesunds Avis her.

I NMs åttedelsfinaler settes lag fra lavere divisjoner opp på hjemmebane mot et elitelag så langt det er mulig. Vanligvis går elitelagene av med seieren, bare unntaksvis forekommer resultat som i går. Men Torvastad har vist at de har et lovende lag på gang med mange løfterike ungdommer, og de ble norgesmestere i klasse U15 i 2018. Denne gangen var de supplert med veteranen Øivind Kongshavn Hordvik, og han bidro sterkt med sin rutine til å roe ungdommelige nerver.

Alle de andre lagene som går videre til kvartfinalene er eliteserielag. Hos mennene er det da Askim, Førde, Koll, NTNUI, OSI, Tromsø og Viking, hos kvinnene Førde, KFUM Volda, Koll, NTNUI, Oslo, Randaberg, Tromsø og Viking. Resultatene har du her.

Kvartfinalene trekkes i dag. I motsetning til de senere årene, der kvartfinalene har blitt spilt i best av to kamper, er det i år bare en kamp som gjelder.

Legg igjen en kommentar