Publiserte artikler

Sølv til Norge

De norske sølvguttene i U17 NEVZA. Foto: NEVZA U17 facebook

De norske guttene som har deltatt i NEVZA-mesterskapet i klassen under 17 år i Ikast i Danmark, har møtt Sverige to ganger i løpet av turneringen, og begge kampene har gått til fem sett. Dessverre har det blitt norsk tap i begge. Det første tapet kom i puljekampen, så det spilte ikke større rolle siden Norge har vunnet de andre kampene i puljen. Og med det ble det finale mot Sverige, siden nr. 1 og 2 etter puljespillet gikk til finale.

Men i finalen ble det 2-3 (25-23, 20-25, 25-23, 22-25, 8-15), og det ga svensk mesterskap. Det norske laget har slitt litt gjennom turneringen med å finne formasjonen. Laget mangler naturlige midtspillere og har forsøkt flere oppstillinger, også fordi manglende dagsform har gjort det vanskelig å finne en fast førsteoppstilling. Men mange gode prestasjoner innimellom har gitt et totalt sett godt resultat.

For de norske jentene har det ikke gått like bra. De har blitt nr. 6 av de sju lagene som har deltatt. Kvinnefinalen er ikke spilt i skrivende stund, den går mellom Danmark og England. Sveriges jenter er blitt nr. 3, det samme har Danmarks gutter.

Du finner alle resultatene her.

Legg igjen en kommentar