Publiserte artikler

FIVBs sandvolleyballkalender

Blir Anders (t.v.) og Christian sjeldnere i sanden kommende sesong? Foto: FIVB

FIVB har offentliggjort den internasjonale sandvolleyballkalenderen for sesongen 2019-2020. Sesongen er alt i gang, den ble innledet med en en-stjernes turnering for menn i Iran 1.-4. oktober. Denne turneringen var uten norsk deltakelse. Norske spillere blir det imidlertid i den neste turneringen. Det er en turnering med tre stjerner for begge kjønn som skal gå i Quinzhou i Kina. De norske deltakerne er Ingrid Lunde og Ane Guro Tveit Hjortland, som går direkte til hovedrunden. Vårt norske topplag hos mennene, Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum, vil imidlertid ikke starte sesongen ennå. Derimot ser vi hos NRK Sogn og Fjordane at Anders skal spille innendørs for Førde i Mizunoligaen, sjekk her.

Den internasjonale sandvolleyballsesongen vil ellers bestå av i alt 42 turneringer, der OL i Tokyo vil være høydepunktet. Det blir fire turneringer med fem stjerner; i Gstaad, Wien, Hamburg og Roma. Den sistnevnte blir siste anledning til å skaffe seg nok poeng med tanke på OL-deltakelse. Det er ingen turneringer i Norge i kalenderen.

Du kan lese mer hos FIVB her. Kalenderen er her.

Legg igjen en kommentar