Publiserte artikler

Brasil vant storkampen

Thales (17) er Brasils libero. Foto: FIVB

Brasil er fortsatt ubeseiret når tre kamper gjenstår i World Cup i Japan. Et av de viktige hindrene på veien til å gå helt til topps når turneringen avsluttes tirsdag, var USA, som Brasil møtte torsdag. Det ble en svært god kamp mellom to gode lag, og USA kunne gi Brasil kamp til døren i nesten tre sett. Men på stillingen 15-15 i tredje sett, etter at Brasil hadde vunnet knepent de to første, gikk USA opp i limingen og tapte settet 17-25. Mye fordi Anderson hadde en dårlig dag, han vant bare 6 av 21 angrep. Mens Russell, Holt og Muagututia spilte godt.

Brasil spite trolig årets beste kamp med suveret spill av seks av de sju starterne: Bruno, Alan, Leal, Lucarelli, Lucas og Thales. Bare den andre midten, Mauricio Souza lå litt etter de andre. Det kunne virke som tapet tok på for USA, for i går greide de med nød og neppe å slå Canada 3-2.

Med tre gjenstående kamper etter dagens hviledag, er nok Polen det eneste laget som kan utfordre Brasil. Men fortsetter Brasil på samme måte som hittil, hjelper det heller ikke om Polen vinner 3-0 i det innbyrdes oppgjøret i morgen tidlig. De to siste kampene har Brasil Japan og Italia, mens Polen møter Canada og Iran.

Du har tabell og alle resultatene her.

Legg igjen en kommentar