Publiserte artikler

Champions League har startet

Så er europacupsesongen 2019-2020 i gang. Det er kvinnene som har innledet sesongen med kamper i andre runde i Champions League. Sju lag er med i denne runden. Av disse har VK UP Olomouc fra Tsjekkia fått walk over til neste runde, mens tre rundeoppgjør starter denne uken. Den første kampen gikk i går. Da slo Vasas Röplabda Kft. Budapest Luka Bar fra Montenegro med 3-0 (25-12, 25-17, 25-7) i Montenegro. Returkampen går i Budapest neste tirsdag.

De to andre kampene i denne runden spilles i dag. Kl. 18:00 spiller Partizani Tirana, Albania, hjemme mot ZOK Bimal-Jedinstvo Brčko fra Bosnia, og kl. 20:00 har kroatiske Mladost Zagreb hjemmekamp mot Khimik Yuzhny fra Ukraina. Begge kampene kan ses på EuroVolleyTV her. Returkamper neste uke.

Mennenes Champions League innledes med to kamper i første runde 22. og 23. oktober. Både hos kvinnene og mennene kvalifiserer to lag seg videre fra tredje runde til puljespillet.

CEV-cupen starter ikke sine kamper før i desember, mens Challenge Cup setter i gang tidlig i november.

Legg igjen en kommentar