Publiserte artikler

Pausedag i World Cup

Iran i rødt fikk problemer mot Egypt. Foto: FIVB

Etter to dager med kamper i World Cup i Nagano og Fukuoka i Japan, er det bare tre av lagene som ennå ikke har tapt poeng. Det er Brasil, Polen og overraskelseslaget Egypt. Egypt var ikke favoritter verken mot Australia eller Iran, men begge ble slått 3-1. Og de to tapende lagene er to av de som har sendt bortimot fulle tropper til turneringen.

Med toppet lag har også Brasil og USA fullt mannskap, mens for eksempel Polen, Russland og Italia sender mye nytt. Argentina, stort sett med B-lag, og Russland har også vunnet sine to kamper, men har gitt fra seg poeng mot henholdsvis USA og Canada. Mot Canada lå Russland under 0-2 før de med rutinerte Grankin som opplegger snudde kampen.

Uten seire står fem lag: Canada, Iran, Australia, Italia og Tunisia. Så får vi se om det blir noen endringer når kampene starter igjen til natten. Da spiller Iran mot Canada, Argentina mot Italia, Russland mot Australia, USA mot Polen, Brasil mot Egypt og Japan mot Tunisia. Enten Brasil eller Egypt vil i hvert fall få sitt første tap.

Alle resultatene finner du her. Kampene strømmes her.

Legg igjen en kommentar