Publiserte artikler

Eliteturnering i Volda

Koll (nærmest) og NTNUI var to av lagene i Volda

KFUM Volda med Sparebank 1 Søre Sunnmøre som hovedsponsor, arrangerte sist helg eliteturnering. For mennene var det tredje året på rad denne turneringen gikk av stabelen, mens det for kvinnene var debut. Sju lag deltok i turneringen. Hos kvinnene var selvsagt det nye laget i Mizunoligaen fra KFUM Volda med. I tillegg deltok seriemesterne fra ToppVolley Norge og studentene fra NTNUI.

I mennenes turnering stilte elitelagene fra Førde, Koll, NTNUI og Viking. Kampene ble spilt både i Voldahallen og den flotte Ørstahallen. Arrangørene tar sikte på å ha hele turneringen i Ørstahallen neste år, mens det er håp om at den nye Volda Campus Sparebank 1 Arena skal kunne ta mot topplagene i 2021.

Nærnett strømmet fra kampene, du kan se noen her og her, og du kan lese reaksjoner etter turneringen her.

Legg igjen en kommentar