Publiserte artikler

Kina leder World Cup

Zhu Ting (2) og Kina vant toppoppgjøret mot USA. Foto: FIVB

Lagene i kvinnenes World Cup i Japan har nå spilt åtte kamper. Hittil har de hatt bare en pause, to dager for å flytte seg fra en by til den neste. Nå får de to nye fridager for å ta seg til Osaka, der alle skal spille de siste tre kampene i turneringen.

Hittil er det bare Kina som har vunnet alle kampene sine, og de er også favoritter til å vinne hele turneringen. Men med bare ett tap har også USA og Russland muligheter, spesielt siden Kina har igjen Nederland og europamesterne Serbia. USA og Russland har igjen et innbyrdes oppgjør, så et av disse lagene vil ha minst to tap før tabellen gjøres opp.

Som ventet ligger de to afrikanske landene Kamerun og Kenya sist, men Kamerun har i hvert fall tatt to poeng etter to 2-3-tap, mens Kenya ikke har vunnet sett hittil. De to landene møtes siste kampdag, 29. september.

World Cups hjemmeside er her. Du kan se kampene på volleyballworld.tv her.

Legg igjen en kommentar