Publiserte artikler

De resterende åttedelsfinalene

Serbias Uros Kovacevic t.h. i kamp mot Belgia. Foto: CEV

De to siste puljene i europamesterskapet i volleyball for menn, pulje B og D, ble spilt ferdig i går. Dermed ble det også klart hvilke lag som skal gå til åttedelsfinalene i henholdsvis Antwerpen i Belgia og Apeldoorn i Nederland. De to puljene har hatt sine klare favoritter, som begge har innfridd. I pulje B i Belgia har Serbia vært sterkest, i pulje D i Nederland har Polen forsvart favorittskapet. Hvert av lagene har bare gitt fra seg ett sett.

Like klare toere har henholdsvis Belgia og Nederland vært, så ingen bør bli overrasket om disse fire lagene også vinner åttedelsfinalene sine. Det som har vært av overraskelser i disse to puljene, er vel at Estland bare har vunnet to sett i pulje D, og at Spania har tatt den siste åttedelsplassen i pulje C på bekostning av Slovakia.

De siste åttedelsfinalene går slik, alle i morgen 21. september:
Kl. 16:00 Nederland-Tyskland (i Nederland)
Kl. 17:30 Serbia-Tsjekkia (i Belgia)
Kl. 20:00 Polen-Spania (i Nederland)
Kl. 20:30 Belgia-Ukraina (i Belgia)

Les mer om åttedelsfinalene her. Kampene går på EuroVolleyTV, sjekk her.

Legg igjen en kommentar