Publiserte artikler

Berntsen-Mol utslått

Hendrik (oppe) og Mathias i aksjon mot Brasil. Foto: FIVB

Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol har hengt med til tredje runde i OL-kvalifiseringsturneringen i Haiyang i Kina. Laget har gått videre fra både første og andre runde, og selv om det gjenstår en kamp i tredje runde mot Brouwer-Meeuwsen fra Nederland kommende natt kl. 4:15, har de ikke mulighet til å bli et av de to lagene som går til den avgjørende semifinalen.

Nederlenderne har vunnet sine to foregående kamper og er klare for semifinale, mens de to andre lagene i puljen, Andre-George fra Brasil og Plavins-Tocs fra Latvia, begge har slått Berntsen-Mol, noe som betyr at det kommende innbyrdes oppgjøret mellom de to lagene avgjør hvilket av de to som tar den andre semifinaleplassen fra puljen.

Resultatene i natt:
Andre-George mot Berntsen-Mol 2-0 (21-14, 21-11)
Plavins-Tocs mot Berntsen-Mol 2-0 (21-18, 21-15)

Resultatene fra turneringene er her. Nattens norske kamp, som går på bane 2, kan du se på YouTube her.

Legg igjen en kommentar