Publiserte artikler

Avansementet glapp

De norske jentene født 2004 og senere, som har spilt første runde i kvalifiseringen til sluttspillet i europamesterskapet klasse U17, greide dessverre ikka kopiere de et år eldre norske guttene og ta seg videre til neste runde i kvalifiseringen. Men det var på hengende håret. Etter å ha tapt semifinalen mot Danmark, der de var svært nære å vinne det tredje settet etter å ha tapt de to første, var de nødt til å vinne bronsefinalen mot Sverige for å ta seg videre.

Og Norge var på nippet til få avansementet. Etter at kampen hadde bølget fram og tilbake, og lagene hadde tatt hver sine to sett, skulle det hele avgjøres i tie break. Og igjen svingte det, Lagene hadde føringen hver sine ganger, men på settball 14-12 til Norge så det ut til å gå veien. Men Sverige kom tilbake, utlignet til 14-14 før Norge fikk ny matchball på 15-14. Men da var det slutt, Sverige tok de tre siste poengene og går sammen med Danmark til andre kvalifiseringsrunde. Finland var ganske suverene i turneringen i Køge i Danmark. De vant alle sine kamper 3-0 og er dermed kvalifisert til Sluttspillet i Montenegro.

Se alle resultatene her. CEVs reportasje er her. Se dansk reportasje fra semifinalen her.

Legg igjen en kommentar