Publiserte artikler

World Cup 2019

I nesten en måned fra i morgen skal 24 av verdens beste landlag spille turneringen World Cup i Japan. World Cup arrangeres hvert fjerde år, og det er alltid Japan som står som arrangør, og de er dermed også sikret deltakelse. I tillegg til Japan deltar de to regjerende verdensmesterne, Serbia hos kvinnene og Polen hos mennene. Dessuten deltar to lag fra hvert kontinent i sin klasse.

Det er kvinnene som starter sin turnering først. Fra i morgen til 29. september har hvert lag møtt de elleve andre i sin klasse i seriespill. Og fra 1. til 15. oktober har mennene det samme opplegget. Lagene deles opp i puljer og spiller i flere byer i Japan.

Følgende land deltar:
Kvinner: Argentina, Brasil, Den Dominikanske Republikk, Japan, Kamerun, Kenya, Kina, Nederland, Russland, Sør-Korea, Serbia, USA
Menn: Argentina, Australia, Brasil, Canada, Egypt, Iran, Italia, Japan, Polen, Russland, Tunisia, USA

Tidligere har World Cup gitt kvalifisering til OL. Det skjer ikke i år, så det blir interessant å se hvor stor vekt topplagene legger på turneringen.

Turneringen starter kl. 4:00 til natten norsk tid med kampen USA-Kenya. Resultatene har du her. World Cups hjemmeside er her. Kampene vises mot betaling her.

Legg igjen en kommentar