Publiserte artikler

Mol-Sørum til bronsefinale

Ikke lett å komme feilfri forbi blokken til Stoyanovskiy. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum skal spille bronsefinale i finalespillet i World Tour. Kampen går kl. 19:05 og vises på TV2 Sport 2. Motstandere er Taylor Crabb og Jake Gibb fra USA.

Det blir altså ikke finale denne gangen for Anders og Christian etter at de fikk et av sine sjeldne tap denne sesongen. Men verdensmesterne fra Russland, Viacheslav Krasilnikov og Oleg Stoyanovskiy, ble for sterke i semifinalen. Og de slo Mol-Sørum med deres eget våpen, solid side out fra Krasilnikov og suveren blokking fra Stoyanovskiy. Samtidig gjorde det norske laget flere feil enn vi er vant til å se fra den kanten, spesielt etter at russerne etter å ha tapt det første settet, gikk over til å serve det meste på Anders. Alt i alt likevel en god sandvolleyballkamp med fortjente vinnere. Resultatet til Russland ble 2-1 (18-21, 21-18, 15-9). Les reportasje fra NTB her. Finalen blir ellers en reprise av VM-finalen, i det russerne møter Julius Thole og Clemens Wickler fra Tyskland. Også denne kampen vises på TV2 Sport 2, i likhet med kvinnenes finaler.

For å komme til semifinale, slo Mol og Sørum tidligere på lørdagen det sterke brasilianske laget Evandro-Bruno Schmidt 2-0 (21-17, 21-16). Dette var en av de mest gjennomført solide kampene de norske noen gang har spilt. For Brasil spilte også godt, men nådde aldri opp til det norske nivået. Se reportasje hos TV2 her.

Legg igjen en kommentar