Publiserte artikler

Berntsen-Mol til hovedrunden

Hendrik skaffer poeng mot Russland. Foto: FIVB

Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol vant begge kvalifiseringskampene sine i verdensturfinalen i sandvolleyball i Roma i går. De slo først Sivolap-Yarzutkin fra Russland 2-1 (24-26, 21-19, 15-13), og deretter M. Grimalt-E. Grimalt fra Chile 2-0 (21-17, 24-22).

Det betyr at de gjør Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum selskap i hovedrunden. Der møter de puljens topplag Alison-Álvaro Filho i første kamp. Kampen går kl. 15:00.

Mol-Sørum spiller sin første puljekamp kl. 14:00. Motstandere er det fanske laget Aye-Gauthier-Rat.

Lagene som vinner sin første puljekamp, spiller den andre senere i dag, mens taperne spiller i morgen. Resultatene ser du her. Kampene kan ses på YouTube, sjekk her. Mol-Sørum spiller på bane 6, Berntsen-Mol på bane 3.

Legg igjen en kommentar