Publiserte artikler

OL-kvalifisering i Tyskland

Også til OL i 2016 var det kvalifisering i Max-Schmeling-Halle. Foto: CEV

Det europeiske volleyballforbundet CEV har bestemt seg for å legge den europeiske delen av mennenes OL-kvalifisering til Max-Schmeling-Halle i Berlin i dagene 5.-10. januar. Fra den internasjonale kvalifiseringen er tre lag klare for OL i Tokyo, nemlig Italia, Polen og Russland. Fra Berlin vil det fjerde og siste europeiske laget bli funnet blant de tolv som skal delta i Tokyo.

I Berlin får Tyskland som arrangør selskap av de sju lagene som ligger høyest på CEVs ranking, og ikke allerede er OL-kvalifisert, etter at det kommende europamesterskapet er avsluttet. I øyeblikket er det Serbia, Frankrike, Bulgaria, Belgia, Slovenia, Nederland og Finland. Og bare vinneren får altså plass i OL neste år.

Les CEVs melding her.

Legg igjen en kommentar