Publiserte artikler

God norsk dag i Oslo

Lars Retterholt i angrep. Foto: FIVB/fotomons

Den første dagen med puljespill i den en-stjernes World Tour-turneringen som går på Jernbanetorget i Oslo denne uken, har vært svært vellykket sett med norske øyne. Fem av de seks norske lagene som er i hovedrunden, har nemlig allerede i dag sikret seg spill blant de tolv som får spille eliminasjonskamper. Det er bare laget med Vegard Løkken og Erlend Henriksveen som må vinne sin puljekamp i morgen om de skal få spill lørdag, dette fordi de møtte et annet norsk lag i sin første kamp, nemlig Daniel Bergerud og Lars Tveit Retterholt. Og i den kampen var Bergerud-Retterholt sterkest.

Ellers har Hendrik Mol-Mathias Berntsen, Svein Solhaug-Jonas Tomter, Christian Sørum-Markus Mol og Anders Mol-Nils Ringøen alle vunnet sine kamper. Så deres kamper i morgen vil bare avgjøre om de vil gå direkte til kvartfinale, eller om de må gå via play off.

Det knyttet seg selvsagt forventninger til hvordan ungdommene Nils Ringøen og Markus Mol ville gjøre det i par med essene Christian Sørum og Anders Mol. Ikke uventet var det de ferske som fikk omtrent alt av server på seg, men de tok utfordringen utmerket og sørget for videre spill også etter puljespillet.

Alle resultatene har du her.

Legg igjen en kommentar